Támogatóink

Fő támogatóink, akik nélkül a konferencia nem valósulhatott volna meg:

 

  • HELGEM

Az élelmiszergyártó cégek technológiai, műszaki és élelmiszer-biztonsági rendszerének kiépítését, fejlesztését támogató HELGEM Kft. nagyban támogatta a konferencia létrejöttét. Tulajdonképpen tekinthetjük Őket a konferencia főszponzorának.
A cég honlapja ide kattintva érhető el.

  • EISBERG

A 20 éves múltra visszatekintő cég az aki Magyarországon meghonosította, kiharcolta a jégsaláta helyét mind a lakosság mind a vendéglátás terén. A kezdetekben egy olyan piacon kellett megállniuk a helyüket, ahol alig volt ismert a HACCP valamint az élelmiszerboltok sem rendelkeztek megfelelő hűtőkapaitással.
A cég honlapja ide kattintva érhető el.

  • Spar

A SPAR Magyarország Kereskedelmi KFt. a catering létrejöttében támogatja a konferenciát.
A cég honlapja ide kattintva érhető el.

  • Szent István Egyetem

A Szent István Egyetem Budai Campusa biztosítja a konferencia számára  a helyszínt valamint az infrastruktúra egy részét, továbbá az Élelmiszertudományi Kar Hűtő- és Állatitermék Technológiai Tanszéke biztosítja a szervezés szakmaiságához a garanciát valamint a szakmai kapcsolatokat.
Az egyetem honlapja ide kattintva érhető el.

  • Deák Tibor Szakkolégium

A Deák Tibor Szakkolégium a konferencia szervező csapat fő zászlóshajója. A Szakkoli célja, hogy tagjai minél bővebb, széleskörűbb tudással, kapcsolati hálóval vértezzék fel tagjaikat. Tagjaik a felvételt követően a benn maradásukhoz  kreditpontokat kell gyűjtsenek publikációkkal, konferencia részvétellel, különböző eseményeken történő részvétellel. A Szakkolégium mind az előkészületekben mind a helyszíni szervezésben oroszlánrészt vállal a konferencia megvalósításában.
A Szakkolégiumról további információ a Facebook oldalukra kattintva itt található.

  • Little Food SCRL

A Little Food SCRL Belgium vezető élelmiszertücsök tenyésztő- és feldolgozó üzeme. A brüsszeli startup egyre gyarpaodó, változatos rovartermék kínálatával van jelen a Nyugat-európai piacon. A termelésen túl a vállalat népszerűsítő, oktató és kutató fejlesztő munkát végez.
A honlapjukat ide kattintva tekintheted meg.

  • InsackTM

Az InsackTM egy magyar StartUp, mely története a 2016-os Climate Launchpad StartUp ötletversenyig nyúlik vissza. A csapat itt még csak két tagból állt, de a nemzeti döntőn a harmadik helyet megnyerve egyrészt kijutott az Európai döntére, másrészt helyet kapott a Climate KIC Akcelerációs programjában. 2017 májusában elnyertek egy 5000€ díjat a projektjük folytatására. Mára a kezdeti ötlet letisztázták, és a rovarliszt előállításra koncentrálnak. A cég honlapja ide  kattintva érhető el. A cég mind a konferencia szervezésben mind a cateringben támogatja a konferenciát.

 

  • Gödöllői Természetkutató Egyesület

A Gödöllői Természetkutató Egyesületnek köszönetet kell mondanunk a konferencia előadóihoz nyújtott kapcsolati háló, valamint a szervezés előkészületeiben nyújtott jó tanácsokért.

  • EFOP-3.6.3-VEKOP-16-2017-00005

„A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap (ESZA) társfinanszírozásával valósul meg  (a támogatási szerződés száma: EFOP-3.6.3-VEKOP-16-2017-00005).”